Vi har desuden den lovpligtige hundeholder uddannelse taget igennem DKK.

Vi har 1-2 kuld hvalpe om året afhængig af hvordan vores tævers løbetider passer med vores planer. Det kræver utrolig meget arbejde at have hvalpe i huset, så for os er det meget vigtigt at man har den nødvendige tid som det kræver at socialisere et helt kuld hvalpe.

Vores hvalpe vokser op inde i huset sammen med familien og resten af vores hunde! Deres udeliv nyder de i vores smukke omgivelser omkring ejendommen, hvor vi bla har indrettet vores egen hundeskov!! Hvalpene får lov at bruge deres næser, når vi besøger garage,værksted, stalden m.m. Vi bruger gerne at lege "gemme" så de allerede finder ud af at komme, når vi kalder. 

Se under hvalpeplaner, hvad vi har i tankerne omkring næste kuld.
Vi har ikke parson russel hvalpe foreløbig.

Du er også altid velkommen til at ringe eller sende en mail.
Vi betinger os altid at i har besøgt os inden I kan hente jeres hvalp. Det er vigtigt for os at vi har set jer og I har mødt vores hunde.
Vi vælger den hvalp vi syntes passer til jeres familie og jeres behov. Det gør vi aller tidligst når de er 6-7 uger. ingen hvalpe kan vælges ud fra farve og aftegn.

Vi skriver jer gerne op til en hvalp fra en af vores tæver.

Vi har rigtig mange familier som ønsker hvalp fra os. Vi har ikke en decideret venteliste, men et kartotek. Herfra sammensætter vi de familier og hvalpe der er et godt match efter vores bedste overbevisning. Det er vigtigt for os at et hvalpekuld kommer til så mange forskellige familiesammensætninger. Et hvalpekuld er jo også forskellige individer.

Det du skal gøre:

Skriv en mail til stabyhoun.parson@gmail.com 

Beskriv hvem du/I er, hvilken race ønsker I, hvordan er jeres boforhold, evt børns alder, hvad skal I evt bruge hvalpen til, ønsket køn på hvalpen, ja alt du kan komme i tanke om der kunne være interessant for os at vide så vi lige præcis vælger at vi vil sælge hvalp til jer.

Du er også altid velkommen til at ringe til Anette: 26733760

 

Hvalpenes liv hos os:

Det er vigtig for os at vi kan opdrætte hvalpe, vi selv ønsker at få som den hvalp vi får i vores hjem.

Det betyder at vi bruger meget tid på at introducere dem til livet som hund fra de er helt lille.

Hvalpene, bliver nusset og berørt allerede fra fødslen så de vænnes til at vi mennesker kun vil dem det godt. Ret tidligt er der behov for at få klippet negle, også for tævens skyld så de små ikke river og flår alt for meget i hende.

Hvalpene vil idet de bor i huset blive vænnet til daglige lyde som opvaskemaskine, støvsuger, pisker og skramlen med gryder og potter og pander. telefonen ringer, Radio og TV spiller så det bliver en naturlig del af deres lyde i hverdagen, når de flytter hjem til deres nye familier.

Fra de er 3-4 uger forsøger vi at lave faste spisetider og derved også faste luftetider, idet hvalpene altid forsøges luftet efter mad, leg og søvn hele deres opvækst.

Fra de er 4 uger begynder den egentlige indlæring, de bliver præsenteret for legetøj, som er blødt, hårdt, giver lyde, kan flytte sig osv. Alt sammen for at gøre hvalpen tryg ved alting.

Ja vores hjem ligner i den periode vi har hvalpe en mindre lejetøjsbutik til hunde.......
Vi forsøger hele tiden at arbejde ud fra, at gør hvalpene noget de ikke må så afleder vi med det samme, så er det jo praktisk at have et stykke legtøj ved hånden. 

De bliver præsenteret for forskellige dufte hele deres opvækst. De går på forskellige underlag, så de kan færdes overalt.

Efterhånden som de bliver ældre introduceres de til vores undendørsliv i gårdhaven og den store sandkasse. et besøg i vores egen "hundeskov" er et hit. Stalden besøges, de store dyr er jo ikke farlige.

I den her periode er der mange besøg af børnebørnene, familie, venner og bekendte, naboer og ikke mindst af de heldige kommende hvalpeejere som kommer og ser hvalpene. Vores hjem er altid åben for interesserede.

Det er også nu hvalpene bliver introduceret til at stå på bord, for at få kigget tænder, klippet poter og børstet dagligt, hvilket kun gør besøget hos dyrlægen til en leg efterfølgende. For der skal de nemlig omkring 5-6 ugers alder for at blive chippet  og igen når de er 7-8 uger for at få lavet sundhedstjek. Hvalpene prøver at være alene, både i huset og udenfor, sammen med os eller helt alene. Det er jo det de fleste hvalpe oplever senere i deres liv.

Helt frem til hvalpen hentes arbejder vi dagligt med at få lagt rutiner ind i deres unge liv så det store spring fra at komme fra mor og søskende bliver så gnidningsløst som muligt og at hvalpene kan afleveres så harmonisk som muligt til de nye hvalpeejere.

Se her hvad vi stiller af garantier og hvad vi forlanger af jer, hvis I skal købe hvalp hos os. 

Hvalpe - garantier og forlangende

Vi har her samlet lidt tanker om hvad vi kan tilbyde og hvad vi forlanger, når I vil købe hvalp hos os.