Røgild´s Fenja Jurre

Født: 19.02.14

HD: A

AD: A

AD: 0
50 cm

Testet CD fri

​Mor: Røgild´s Cindy von Sikni
Far: Jurre Fledder ut it Hunen Hus

Fenja er fra det første kuld i DK, der bevist er fremavlet til at være med de brune gener.

Vi gjorde det for selv at kunne beholde en brun tæve, da vi efterhånden havde ventet i lang tid i Holland på at få en sådan.
Samtidig var det første gang vi skulle prøve at insiminere en tæve. Cindy kom nemlig i løbetid lige op til jul, så det blev hurtigt besluttet at det skulle være insiminering da det var mest praktisk for alle parter.

Kuldet blev på 9 hvalpe - 2 brune tæver, 2 sorte tæver, 3 brune hanner og  2 sorte hanner.

​Fenja er 13.07.16 selv blevet mor til vores K - kuld - 7 stk, hvorfra vi har beholdt Røgild´s Keescha Fenja Jurre

Fenja blev den 31.10.17 mor til vores N kuld, 2 brune tæver, 4 brune hanner, 2 sorte tæver og 1 sort hanhund. Vi blev spurgt fra den Hollandske klub om vi ville filme hvalpene og Fenja, de manglede brune hunde til deres promotion film. Se filmen her

På fenjas egen fødselsdag fik hun ved kejsersnit sit 3. kuld hvalpe - 11 stk brune og sorte som ønsket og forventet. Vi har fra dette kuld beholdt Siiri, vores 2. brune stabyhoun princesse.

Fenja skal i 2020 have sit sidste kuld hvalpe med en hanhund af eget opdræt. Vi forventer sorte, måske også brune hvalpe. Fenja er i løbetid, parring planlægge i uge 10/11 - 20 20 - se under hvalpe planer hvilken hanhund hun planlægges parret med. 

Pedigree Fenja