DKCH NOCH DKJUCH NORDV-18

VDH-Frühjahrsieger19 Europasieger19

Marrondales Nienke 

Født: 16.03.17

HD: A

AD: 0

CDF: fri

Mor: Maaike

Far: Gijs-Ymte Fan´t Peelhiem

Vi besluttede i 2016 at inden for de næste år skulle vi have en ny linie fra Holland. Vores hollandske Tjitske var jo på vej til at blive en ældre dame og skulle vi have to linier var det tiden. 

Så det var naturligt for os at tænke hollandsk igen. Blodlinierne blev studeret, vi ville ikke have noget som var i avlen i DK i forvejen så der var jo ikke så mange muligheder. 
Pludselig var kombinationen lige for næsen af os - og nu bor Nienke hos os!
Det har kostet et par besøg i Holland, for vi ville jo gerne se hende vokse op inden vi tog endelig stilling til om det var hende.
Hun er faldet godt til og vokset sig nu til en stor og flot pige.

Nienke blev BIR i Fredericia 2018 og fik sit første CERT og Junior CERT. Siden har hun prøvet dette nogle gange og hun har nu som den første Stabyhoun i Danmark fået titlen Dansk Junior Champion.
Nienke tog på ferie i Norge i november 18. Det har givet flere flotte rosetter og titlen NORDV-18.

Maj 2019: Nienke udstilles bla i Dortmond(Tyskland) og opnår at blive Fruhjahrsiger19 og Europasieger19. BiR høstede hun også. Hun har nu også mange CACIB, men er ikke gammel nok endnu til forhåbentlig at kunne indløse dem.

Juni 19 Juhu Nienke Dansk Champion og Norsk Champion. Vi er så stolte og glade for vores Nienke. Nu venter vi på hun kommer i løbetid.og måske få hendes første kuld hvalpe. Derefter måske fortsætte hendes udstillings Karriere. 

Juli 19: Nienke er kommet i løbetid, vi planlægger at parre hende i uge 31 - Vi opretter en side med mere information senere.

Ønsker du hvalp efter Nienke så kontakt os gerne

Juni 2019 - Dansk Champion

BIR og Nordisk Vinner

BIR Norge

BIG Norge

  • Nienke 5 måneder

  • Nienke 4 måneder

  • Nienke 7 uger

Pedigree Nienke