Hvalpe planer 2021

Oktober 2020 - Vores Penny er parret med Frodo NHSB 2885766. Vi har set ham live og set hvalpe efter ham. Vi glæder os til at se hvalpene efter denne kombination. 

Penny har født den 17.12.20 - 3 tæver og 1 han
Hvalpene vil få deres egen side under Z - kuld. Siden er under opbygning


Oktober 2020 - Vores Keescha er insimineret med frostsæd fra finsk hanhund.

Sinisuven Fernando C.I.E LTMVA JV-17 PMV-17 Benelux-18 MV-18 V-19
Vi har længe haft godkendelse på denne kombination idet vi har udset os, at vi skal beholde en tævehvalp fra denne linie, så vi kan videreføre Keescha´s gener. 

Keescha har født den 17.12.20 - 2 tæver og 4 hanner 
De vil få deres egen side under A- kuld (siden er under opbygning)

Alle hvalpene fra de to klud er reserveret. 


 

Januar 21 - Hiske er kommet i løbetid den 11.01.21. Grundet diverse nedlunkninger og rejse restriktioner valgte vi at det skulle være inseminering. Den hanhund vi havde godkendt ville ejer ikke være med til at sende sæden.

15.01.21 - I dag har vi fået en godkendelse på en anden hanhund, og de er meget imødekomne og villige til at gøre alt for at det kan lykkes med at sende sæd til Danmark.

Hiske skal insemineres, når tid er med Dytmer Rieme fan de Moaie Hóvingen NHSB 2799067
Han er Hollandsk Champion, Hollandsk Veteran Champion, Belgisk Veteran Champion, Luxemburgs Veteran Champion og Internal Udstillings champion.

Vi vil opdatere siden her, når vi ved mere.

 

Du er velkommen til at skrive en mail på stabyhoun.parson@gmail.com og høre mere om vores hunde og hvilke hvalpe planer vi ellers har i 2021.

Du er velkommen til at blive skrevet op til en hvalp. Send en beskrivelse af jer selv, hvorfor I ønsker stabyhoun, hvad I vil bruge den til, hvad I kan tilbyde, ja alt det der gør at vi tænker, at hos jer skal vores hvalp hen og bo.🙂

Vi har rigtig mange familier som ønsker hvalp fra os. Vi har ikke en decideret venteliste, men et kartotek. Herfra sammensætter vi de familier og hvalpe der er et godt match efter vores bedste overbevisning. Det er vigtigt for os at et hvalpekuld kommer til så mange forskellige familiesammensætninger. Et hvalpekuld er jo også forskellige individer.

 

Hanhunde af eget opdræt vi har brugt

 • Røgild´s Himme Abe Cindy

  Lui som han kaldes er en dejlig afbalanceret hanhund.
  5 år gammel. Han var så klar på hvad han skulle med lige pludselig at få "damebesøg".
  han har parret før og ejer oplyser han har ikke ændret synligt adfærd. Han er ud af vores første Stabyhoun Sikka.
 • Nienke og Lui fik 7 hvalpe

 • Røgild´s Ozzie Tjitske Melle

  Ozzie bor hos vores søn og hans familie.
  Han flyttede ind som 8 ugers hvalp, da Christian var et halvt år og Isabella var 3,5 år. Han er velopdragen, men en dreng, når han kommer på weekend besøg hos os.

 • Han er ud af vores første hollandske importerede tævehvalp - Squeese Play Bo Tjitske. Så hans blod linjer er 100% hollandske

  Fenja og Ozzie fik 7 hvalpe