30.08.21 Siiri er kommet I løbetid og vi planlægger parring med Alwin Jilles V. Holwerda Sathe.

08.10.21 - Siiri er konstateret drægtig med forventet termin omkring den 13. November 

Der kommer sansynligvis ca halvt brune og halvt sorte.

 

Juli - Hiske er kommet I løbetid og vil blive parret med hollandsk hanhund, DAUWE KJELD FAN È GRÛN DOLLERS NHSB 2989018

Der er mulighed for få enkelte brune hvalpe. 

Hiske parret den 16. og 17. juli -så nu krydser vi fingre for hvalpe

13.09 fik Hiske 8 hvalpe. 2 drenge og 6 piger, hvoraf de 2 er brune

Hvalpene vil få deres egen side.


Juli- Fenja er kommet i løbetid og vil blive parret med hollandsk hanhund, Sjoerd Uit Dun Birrekoal

Der kommer sansynligvis halvt sorte og halvt brune hvalpe. 

Fenja parret den 18. og 19. juli - også for hende krydser vi fingre for hvalpe.

15.09 fik Fenja 7 hvalpe. 3 hanner og 4 tæver, hvor de 3 er brune

Hvalpene vil få deres egen side.

Den opmærksomme læser kan måske regne ud, det så var en tur til Holland med to tæver til parring.
Det var det nemlig. Kørte torsdag den 15. efter en ny prostegeron måling på Fenja, for at kunne komme til hanhund og parre fredag morgen med Hiske. 
Lørdag morgen havde vi aftale hos dyrlæge i Holland om ny prostegeronmåling af Fenja idet hun ikke havde vist en måling, hvor hun havde haft ægløsning. Så var det Hiskes tur til ny parring, Well done kørte vi godt 200 km til området hvor hanhund til Fenja bor. Indkvarterede os på nyt hotel. Fenja´s måling viste at det var parring samme dag eller næste morgen. Lavede en aftale med han hund om besøg lørdag aften. Det resulterede i han leverede de dyre sæddråber på fliserne og ville kun lege og snakke med Fenja resten af aftenen......
Okay ny aftale søndag morgen og det gav pote. 
Mandag morgen kl 8.00 hvade de en ny date og det var en fin parring igen.
Så vendte vi næsen mod DK. Kl ca 20 var vi hjemme. 

Nienke havde jo termin 22.-23. juli men ca 2 timer efter vi kom hjem begyndte hun med tegn på at der var fødsel på vej så en urolig nat uden søvn og hvalpe født fra morgenstunden den 20.07 og sidste hvalp født 16.20 så var det kun adralinen, der holdt os kørende. Men sikke nogle fantatastiske 6 dage vi har oplevet sammen med vores hunde. Nu har vi en dejlig tid i vente med Nienkes hvalpe og ser frem til at der forhåbentlig kommer nye hvalpe fra Hiske og Fenja derefter.

 • Hiske babyer

 • Fenja babyer

Røgild´s Aya Keescha Fernando

Alle vores hvalpe er faktisk reserveret i år, hvis vi kigger på de henvendelser vi har læggende i vores kartotek. Vi ved af mange år som opdrætter, dette kan ændre sig, når vi retter henvedelse til de enkelte familier. Så der kan stadigvæk være der er mulighed for hvalp inden længe fra os.

I er altid velkommen til at skrive en mail på stabyhoun.parson@gmail.com og høre mere om vores hunde og hvilke hvalpe planer vi ellers har i 2021-2022.

Vi har jo skrevet at alle hvalpene er reserveret, det betyder ikke at du ikke må sende os en forespørgelse om et senere kuld, måske er I faktisk lige den familie vi søger til vores hvalpekuld. Send en beskrivelse af jer selv, hvorfor I ønsker stabyhoun, hvad I vil bruge den til, hvad I kan tilbyde, hvordan bor I, ja alt det der gør at vi tænker, at hos jer skal vores hvalp hen og bo.

Vi har rigtig mange familier som ønsker hvalp fra os. Vi har ikke en decideret venteliste, men et kartotek. Herfra sammensætter vi de familier og hvalpe der er et godt match efter vores bedste overbevisning. Det er vigtigt for os at et hvalpekuld kommer til så mange forskellige familiesammensætninger. Et hvalpekuld er jo også forskellige individer.

 

 • Røgild´s Himme Abe Cindy

  Lui som han kaldes er en dejlig afbalanceret hanhund.
  5 år gammel. Han var så klar på hvad han skulle med lige pludselig at få "damebesøg".
  han har parret før og ejer oplyser han har ikke ændret synligt adfærd. Han er ud af vores første Stabyhoun Sikka.
 • Nienke og Lui fik 7 hvalpe

 • Røgild´s Ozzie Tjitske Melle

  Ozzie bor hos vores søn og hans familie.
  Han flyttede ind som 8 ugers hvalp, da Christian var et halvt år og Isabella var 3,5 år. Han er velopdragen, men en dreng, når han kommer på weekend besøg hos os.

 • Han er ud af vores første hollandske importerede tævehvalp - Squeese Play Bo Tjitske. Så hans blod linjer er 100% hollandske

  Fenja og Ozzie fik 7 hvalpe