Stabyhoun hvalpe 2020

2019: december   Hiske er parret den 19. og 20. december med Hollandsk ung hanhund. Hvis der kommer hvalpe vil det være omkring den 18. februar. Der vil være sansynlighed for brune hvalpe. Når vi ved om hun skal have hvalpe vil vi lave deres egen side.

12.01.20 Nu er vi næsten sikre på Hiske venter hvalpe,men lad os lige komme nogle dage længere frem i kalenderen, før vi kan sige det 100%. Ja man skal være født med en god tålmodighed🙂

22.01.20 Hiske scannet drægtig med et stort kuld hvalpe. Hvalpenes egen side kan du se her.

 


Jan - 2020: Der er nu givet positiv parringsgodkendelse på at vi må bruge en af vores eget opdræt til Fenja, når hun forhåbentlig kommer i løbetid i februar. Der kan måske blive både brune og sorte hvalpe. Vi glæder os så meget til denne kombination. Så hvorfor ikke røbe at det er Ozzie Tjitske Melle, som Fenja skal parres med. Vi kender ham rigtig, rigtig godt og har altid ønsket den kombination, når han blev gammel nok til at parre. Se mere om Fenja . 

24.02.20 - Fenja er kommet i løbetid. Vi regner med hun bliver parret i uge 10/11 -20 
                Vi vil give opfølgende oplysninger her på siden.

03.04.20 - Så er det helt sikkert Fenja skal have  hvalpe. Vi har fravalgt scanning den her gang pga corona. Så det er udelukkende på vores observationer og fornemmelser.

Du er velkommen til at skrive en mail på stabyhoun.parson@gmail.com og høre mere.

Du er velkommen til at blive skrevet op til en hvalp. Send en beskrivelse af jer selv, hvorfor I ønsker stabyhoun, hvad I vil bruge den til, hvad I kan tilbyde, ja alt det der gør at vi tænker, at hos jer skal vores hvalp hen og bo.🙂

Vi har rigtig mange familier som ønsker hvalp fra os. Vi har ikke en decideret venteliste, men et kartotek. Herfra sammensætter vi de familier og hvalpe der er et godt match efter vores bedste overbevisning. Det er vigtigt for os at et hvalpekuld kommer til så mange forskellige familiesammensætninger. Et hvalpekuld er jo også forskellige individer.

 

 • Fenja parret 9. + 10. Marts.
  2 gode parringer så vi krydser fingre for hvalpe ultimo uge 19.

 • Røgild´s Ozzie Tjitske Melle

  Ozzie bor hos vores søn og hans familie.
  Han flyttede ind som 8 ugers hvalp, da Christian var et halvt år og Isabella var 4 år. Han er velopdragen, men en dreng, når han kommer på weekend besøg hos os.
  Vi glæder os meget til at se hvalpe efter ham.

 • Han er ud af vores første hollandske importerede tævehvalp - Squeese Play Bo Tjitske. Så hans blod linjer er 100% hollandske