Stabyhoun hvalpe 2020

 

Jan - 2020: Der er nu givet positiv parringsgodkendelse på at vi må bruge en af vores eget opdræt til Fenja, når hun forhåbentlig kommer i løbetid i februar. Der kan måske blive både brune og sorte hvalpe. Vi glæder os så meget til denne kombination. Så hvorfor ikke røbe at det er Ozzie Tjitske Melle, som Fenja skal parres med. Vi kender ham rigtig, rigtig godt og har altid ønsket den kombination, når han blev gammel nok til at parre. Se mere om Fenja . 

24.02.20 - Fenja er kommet i løbetid. Vi regner med hun bliver parret i uge 10/11 -20 
                Vi vil give opfølgende oplysninger her på siden.

03.04.20 - Så er det helt sikkert Fenja skal have  hvalpe. Vi har fravalgt scanning den her gang pga corona. Så det er udelukkende på vores observationer og fornemmelsen.

Hvalpe født den 9. maj -2020 - 4 tæver og 3 hanner -Alle hvalpene er reserverede 
Se hvalpenes egen side her.

 


13.Maj - Nienke er kommet i løbetid og vi planlægger parring med Røgild´s Himme Abe Cindy.
26. maj - Ninke er nu parret og vi krydser fingre for hun bliver med hvalpe. 
26. Juni - Nienke scannet drægtig. Termin uge 31. 

26. juli - Nienke har født 7 hvalpe. 2 hanner og 5 tæver. Alle er sorte og hvide. 

Se deres egen side

Alle hvalpe er reserveret. 

 

Vores Penny skal forhåbenlig i hendes næste løbetid plus/minus oktober parres med hanhund fra Holland. 

Frodo NHSB 2885766. Vi har set ham live og set hvalpe efter ham. Vi glæder os til at se hvalpene efter denne kombination. Der kommer mere info her på siden, når vi ved mere om tidshorisont for hvalp. Vi håber det lykkes at komme til Holland denne gang. Sidst Penny var i løbetid var grænserne jo lukkede.

Vores Keescha skal insimineres med sæd fra finsk hanhund. Vi har længe haft godkendelse på denne kombination idet vi har udset os, at vi skal beholde en tævehvalp fra denne linie, så vi kan videreføre Keescha´s gener. Keescha kommer sansynligvis i løbetid december. Mere info kommer også når vi ved mere om endelig tidshorisont for hvalpe.

 

Du er velkommen til at skrive en mail på stabyhoun.parson@gmail.com og høre mere om vores hunde og hvilke hvalpe planer vi har i 2021.

Du er velkommen til at blive skrevet op til en hvalp. Send en beskrivelse af jer selv, hvorfor I ønsker stabyhoun, hvad I vil bruge den til, hvad I kan tilbyde, ja alt det der gør at vi tænker, at hos jer skal vores hvalp hen og bo.🙂

Vi har rigtig mange familier som ønsker hvalp fra os. Vi har ikke en decideret venteliste, men et kartotek. Herfra sammensætter vi de familier og hvalpe der er et godt match efter vores bedste overbevisning. Det er vigtigt for os at et hvalpekuld kommer til så mange forskellige familiesammensætninger. Et hvalpekuld er jo også forskellige individer.

 

 • Røgild´s Himme Abe Cindy

  Lui som han kaldes er en dejlig afbalanceret hanhund.
  5 år gammel. Han var så klar på hvad han skulle med lige pludselig at få "damebesøg".
  han har parret før og ejer oplyser han har ikke ændret synligt adfærd. Vi glæder os til at se hvalpe efter ham. Han er ud af vores første Stabyhoun Sikka.

 • Røgild´s Ozzie Tjitske Melle

  Ozzie bor hos vores søn og hans familie.
  Han flyttede ind som 8 ugers hvalp, da Christian var et halvt år og Isabella var 4 år. Han er velopdragen, men en dreng, når han kommer på weekend besøg hos os.
  Vi glæder os meget til at se hvalpe efter ham.

 • Han er ud af vores første hollandske importerede tævehvalp - Squeese Play Bo Tjitske. Så hans blod linjer er 100% hollandske